• 1398/06/07 - 19:34
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس سازمان دامپزشک کشور:

اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آغاز اجرای طرح ملی ارتقاءکیفیت گوشت مرغ از مهرماه سال جاری در مرغداری‌های کشور خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر  علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور  در حاشیه جلسه شورای مدیران کل دامپزشکی سراسر کشور در ارومیه در مصاحبه خبری  خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت : طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در ماه‌های گذشته در برخی مرغداری‌ها اجرا شد واز مهرماه سال جاری اجرای آن در همه مرغداری‌های کشور آغاز می‌شود.

وی افزود:در این طرح کشتار گاه‌ها به صورت درجه   پلاس Aو درجه b تقسیم شده وطیوری که در پرورش آنها از آنتی بیوتیک استفاده نشده است به عنوان مرغ‌های سبز، مرغ بدون آنتی بیوتیک و مرغ ممتاز به بازار مصرف عرضه می‌شوند.

دکتر رفیعی پور  بابیان اینکه سالانه دو میلیون و سیصد هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود گفت:به دنبال این هستیم که ۳۰ در صد از این مقدار بصورت مرغ بدون آنتی بیوتیک، مرغ سبز و مرغ ممتاز تولید شود.

  • گروه خبری : همایش,اخبار شهرستان صفحه اصلي
  • کد خبر : 243052
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه