سوالات متداول دارویی
مراحل انجام ثبت سفارش جدید دارویی . 1398/12/1
برای ثبت درخواست واردات دارو از منوی سمت راست بروری لینک "درخواست واردات دارو و واکسن" کلیک کنید. در صفحه باز شده بر روی کلید "درخواست جدید" کلیک کنید تا صفحه ثبت درخواست واردات باز شود در گام بعد باید کد دارو خود را پیدا کنید و برای این منظور بروی کلید کنار کادر کد دارو کلید کنید در صفحه باز شده براساس یکی از 6 پارامتر جستجوی خود را انجام داده و کد دارو را انتخاب کنید تا کد به صفحه ثبت سفارش منتقل شود در صورتی که موفق به یافتن کد دارو نشدید از فایل اکسل استفاده کنید. نکته : در مورد تمامی دارو ها بجز واکسن، نام ژنریک لاتین می باشد و برای واکسن نیز نام ژنریک فارسی بوده اما نام تجاری لاتین است نکته : برای یافتن کد دارو لازم نیست که حتما تمامی 6 پارامتر را وارد نمایید زیرا در صورت بروز خطا در یکی از 6 مورد هیچ کدی نمایش داده نمی شود در بعضی از موارد که کاربر از نام صحیح دارو و یا واکسن مورد نظر خود اطلاع ندارد بهتر است تنها از بخشی از نام استفاده کند. در فیلم راهنما در بخش ثبت درخواست واردات دارو و واکسن نحوه جستجو بهینه کد دارو و واکسن قرار داده شده است.
نحوه ویرایش ثبت سفارش های قبلی . 1398/12/1
برای ویرایش دارو ابتدا وارد صفحه ثبت در خواست واردات دارو شده و با استفاده از یکی از سه گزینه شماره پرفورم، کد رهگیری، شماره دبیرخانه درخواست خود را یافته و از جدول پایین که اطلاعات را نمایش می دهد بر روی نمایش جزییات کلیک کنید تا وارد صفحه مربوطه شوید در صورت تمایل هر قسمت از اطلاعات را ویرایش نموده و برای ثبت این تغییرات تنها کافی است که بر روی کلید ثبت اطلاعات کلیک کنید نکته : در بسیاری از موارد کاربر نمی تواند تغییرات مورد نظر خود را ثبت نماید دلیل این امر نیز این است که اطلاعاتی که توسط کارشناس سازمان تایید شده باشد، دیگر توسط کاربران قابل تغییر نیست و برای ثبت تغییرات کارشناس سازمان حتما باید درخواست را از وضعیت تایید به حالت عدم تایید تغییر دهد. نکته: تنها ترخیص برای ثبت سفارش هایی امکان پذیر است که مورد تایید کارشناس سازمان قرار گیرد.
مراحل ثبت درخواست ترخیص دارو و واکسن چگونه است ؟
برای ثبت ترخیص دارو از منوی سمت راست صفحه بر روی لینک درخواست ترخیص دارو کلیک کرده تا صفحه مربوط به ثبت ترخیص باز شود درخواست ترخیص شامل چند مرحله است ، در بخش اول براساس یکی از گزینه شماره پرفورم، کد رهگیری ثبت سفارش، شماره دبیر خانه، باید ثبت سفارش مورد نطر خود را پیدا کنیم در صورت عدم وجود ثبت سفارش دو دلیلی وجود دارد: اول اینکه یا کارشناس سازمان این مورد را تایید نکرده است که باید با کارشناس سازمان هماهنگی های لازم به عمل آید یا اینکه ثبت سفارش در سامانه جدیدی وجود ندارد که در این صورت کاربر باید مجددا ثبت درخواست ثبت سفارش خود را انجام داده تا توسط کارشناس مورد تایید قرار گیرد تا کاربر بتواند ترخیص خود را ثبت نمایید. اما در صورتی که کاربر توانست ثبت سفارش خود را یافته برای ادامه کار روی گزینه انتخاب در ستون اول جدول پایین کلیک کرده تا اطلاعات ثبت سفارش را به کاربر نمایش دهد. در صورتی که کاربر بعد مشاهده و اطمینان از صحت اطلاعات با کلیک بر روی تایید و ادامه وارد بخش بعدی فاز ثبت ترخیص شده و به صورت زیر عمل می نمایید. در ادامه ترخیص دارو باید اطلاعات اولیه را وارد کرده و بر روی کلید ثبت کلیک کنید، در صورتی که اطلاعات بصورت صحیح وارد شده باشد سیستم یک کد رهگیری 4 رقمی به کاربر خواهد داد که برای پیگیری باید به کارشناس سازمان ارائه گردد. بعد از ثبت اولیه بر روی کلید بازگشت کلیک کرده و اطلاعات مربوط به شماره بچ ها و مقادیر هر بچ را وارد کنید تا ثبت ترخیص کامل انجام شود.. نکته : تا زمانی که کاربر قسمت مربوط به شماره بچ ها را وارد نکند این درخواست ترخیص توسط سازمان قابل امشاهده نمی باشد. نکته : کاربران گرامی توجه کنید که برای ثبت مقادیر شماره بچ واحد کالا همان واحدی باید باشد که در محاسبه وزن کل بسته بندی در نظر گرفته شده است، برای مثال واکسن به دز.
چرا نام شرکت ما در بین شرکت های دریافت کننده وجود ندارد ؟
در مواردی کاربر می خواهد کالای ترخیصی را ،خود دریافت کند اما نام شرکت خود را در لیست پیدا نمی نماید. علت امر این است که شرکت با توجه به نقش کاربری که در سامانه دارد مجاز به این کار نیست. برای مثال یک شرکت وارد کننده نباید بتواند یک محصول نهایی را خود دریافت کند ، مگر اینه نقش کاربری او نیز در سامانه به واردات - توزیع تغییر کند. برای رفع این مشکل شرکت باید با هماهنگی کارشناس سازمان نوع فعالیت واقعی خود را ثبت نماید
سوالات متداول قرنطینه
کشورهای مجاز جهت واردات سالامبور, وت بلو و کراست را نام ببرید . 1398/12/1
جواب : کلیه کشورهای امریکای شمالی ، جنوبی ، اروپا ، آسیای میانه ، خاور دور ، ترکیه، استرالیا، هندوستان، پاکستان
چه شرکت هایی مجاز به واردات گوشت قرمز و مرغ منجمد میباشند . 1398/12/1
جواب : شرکت های ثبت شده معتبر که در اساسنامه آن ها ( موضوع شرکت) واردات وصادرات فرآورده های خام دامی ( به طور اخص) ویا واردات وصادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی(به طور اعم) درج شده باشد.
سوالات متداول اداری
نحوه محاسبه و پرداخت حقوق کارمندان آماده به خدمت چگونه است ؟
با عنایت به ردیف ٤ و تبصره یک ماده ١٢٢ قانون مدیریت خدمات کشوری، به کارمندان آماده به خدمت حقوق ثابت موضوع ماده ٦٥ و تبصره های آن حسب مورد و ماده ٦٦ قانون پرداخت می گردد.
افرادی که در طول سال مدرک تحصیلی جدید ارایه نمایند چگونه با انان برخورد میشود ؟
در صورت ارایه مدرک بالاتر توسط کارمندان و ارتقای سطح مشاغل آنان، ص رفاً امتیازات تحصیلات آنها در جدول شماره ٣ (جدول حق شاغل) تغییر می نماید و در طبقه آنان در جدول شماره یک (جدول حق شغل ) در حال حاضر تغییری ایجاد نمی گرد
در اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری , موضوع از کارافتادگی کارکنان دولت چگونه است ؟
در حال حاضر جهت از کار افتادگی کارمندان دولت بر اساس ماده ٧٩ قانون استخدام کشوری اقدام مقتضی معمول می گردد.
سوالات متداول سامانه GIS
آدرس درگاه ورودی بخش خصوصی به سامانه GIS چیست ؟
کلینیک ها برای دریافت کد کاربری به کجا مراجعه کنند ؟
تمامی کاربران، برای تعریف کد کاربری باید به اداره کل دامپزشکی استان مراجعه نمایند.
کار مسئولین فنی مزارع در سامانه چیست ؟
مسوولین فنی موظف به ثبت گزارش بیماری و ارسال نمونه در سامانه هستند.
سوالات متداول آموزش و ترویج
چه واکسن هایی به گوسفند و بز تزریق میشود ؟
واکسنهای آبله و شاربن سالی یک بار. واکسن بروسلوز دو نوع است که یک نوع آن برای بره و بزغالههای زیر 6 ماه و نوع دیگر آن برای بالغین استفاده میشود. واکسن آنتروتوکسمی که حداقل سالی 2 بار و همچنین در زمان تغییر مرتع یا تغییر جیره باید تزریق شود. واکسن تب برفکی سالی یک بار در زمستان و در صورت وجود بیماری در گلههای اطراف، باید هر 4 ماه یک بار تزریق شود. سایر واکسنها مانند آگالاکسی، قانقرایا و PPR ( طاعون نشخوار کنندگان کوچک) در صورت وجود بیماری و به تشخیص دامپزشک قابل استفادهاند.
چه دامهایی را نباید بخریم ؟
دامهایی که هریک از نشانههای زیر را دارند، مشکوک به بیماری و آلودگی هستند و نباید خریداری شوند:
چرا حیوانات را معدوم میکنند ؟
برای پیشگیری از شیوع بیماری و انتقال آن به سایر حیوانات و در مواردی که بیماری مشترک است،برای پیشگیری از انتقال آن به سایر حیوانات و انسانها.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت