برگزاری جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام با حضور مدیر کل دامپزشکی استان و اعضا کمیته
به گزاش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام با حضور مدیر کل دامپزشکی استان و اعضای این کمیته با هدف کاهش مخاطرات بیولوژیکی ، شیمیایی ، فیزیکی شیر ارتقا کیفیت و افزایش تولید شیر خام کاهش موارد بیماری های مشترک قابل انتقال از حیوان به انسان از طریق شیر و کاهش موارد مسمومیت های ناشی از مصرف شیر و فرآورده های آن ،تضمین سلامت مصرف کنندگان و ایجاد زمینه لازم برای اعمال استاندارد های ملی و بین المللی و نیز ایجاد انگیزه رقابتی در بین تولید کنندگان برای تولید محصول سالم و بهداشتی در سالن اجتماعات اداره کل برگزار گردید.
در این جلسه دکتر خلیل زاده مدیرکل دامپزشکی استان گزارشی از اقدامات اداره کل دامپزشکی درخصوص تشدید اقدامات رصد پایش و مراقبت واحد ها از مبدا تا واحد های فرآوری و عرضه به حاضرین ارائه و از پیگیری اقدامات تشدیدی تا حصول بهترین نتایج در این حوزه و ضرورت پیگیری وظیفه مندی هر یک از دستگاه های عضو این کمیته جهت پیگیری مصوبات و تشدید اقدامات نظارتی بر تولید و عرضه شیر خام تاکید کرد.
در ادامه دکتر امانی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن تشریح اقدامات ۹ ماهه نخست و برنامه های پایش و مراقبت آتی مخاطرات احتمالی شیر خام گزارش جامعی از وضعیت ارزیابی و ممیزی واحد های تهیه و تولید و حمل و عرضه و نتایج ارزیابی های فنی در تمامی حوزه مخاطرات بهداشتی در این حوزه را برای حاضرین تشریح و از پیگیری مستمر همکاران استان در قالب اکیپ های بازرسی نظارت نمونه برداری و نیز همکاری های مشترک در قالب اکیپ های مشترک جهت ارتقاو افزایش کیفی این فرآورده تاکیدو بر استمرار پایش و مراقبت و ارزیابی ها و کنترل کیفی ها تاحصول بهترین نتایج تاکید کرد در ادامه هریک از حاضرین ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات ضمن تبادل نظر راهکار ها و مصوبات اجرایی برای اجرایی نمودن و عملیاتی شدن اقدامات میدانی را تصویب نمودند.