انجام بیش از 16 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی طی 12 ماهه سال 1402
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابدگفت : کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام میشود.
وی افزود: در راستای تامین سلامت و بهداشت عمومی و نظارت بر اقلام و فرآورده های خام دامی استحصالی و خوراک و نهاده اولیه مصرفی در واحد های دام و طیور استان طی 12 ماهه سال 1402 بیش از ۱۶۰۰۰۰ نوبت بازدید توسط بازرسین اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی از مراکز موضوع ماده ۲ آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام گرفته است.
وی تصریح کرد : در این بازدید ها بیش از ۱۰۰۴ مورد غیر بهداشتی شناسایی و ۷۶۷ هزار کیلوگرم انواع فرآورده خام و نهاده و مواد اولیه مشکوک ضبط و مقدار ۱۲۹تن فرآورده خام غیربهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
دکتر خلیل زاده گفت : در همین راستا بیش از ۱۳۳۷ مورد نمونه برداری تعداد ۳۳۸ واحد به مرجع قضایی و تعزیراتی معرفی و تعداد ۲۸ واحد متخلف نیز پلمپ گردیده است.
وی در خاتمه تاکید کرد :شهروندان محترم کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد.