بیش از 57 هزار تن گوشت سفید و قرمز در 9 ماهه سال 97 در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت های بهداشتی بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان استحصال شد ه است .
نظارت بهداشتی بر استحصال 57 هزار و 944 تن گوشت سفید و قرمز طی9 ماهه سال 97 در کشتارگاههای دام و طیور استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به کشتار 82 هزارو 845 راس دام سبک و سنگین با نظارت ناظرین بهداشتی اداره کل گفت: 7 هزار و 324 تن گوشت قرمز در 9 ماهه سال 97 در کشتارگاههای دام استان تحت نظارت بهداشتی بازرسین بهداشتی استحصال شده است.
دکتر داهیم به کشتار 24 میلیون و 337 هزار و 900 قطعه طیور اشاره کرد و ادامه داد: از این تعداد طیور کشتار شده مقدار 50 هزار و 320 تن گوشت مرغ استحصال شده است که تعداد 207 هزار و 679 قطعه طیور غیر قابل مصرف تشخیص داده شده که توسط بازرسان بهداشتی این اداره کل ضبط و معدوم سازی شده است .
دکتر داهیم اظهار داشت : تمامی فراورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف میباشند.
وی اظهار کرد: در 9 ماهه سال 97 تعداد 57 هزار و 674 مورد بازرسی بهداشتی، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام و تعداد 798 مورد نمونه برداری از این فرآوردههای خام دامی انجام شده و مقدار 94 هزار و 201 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است و تعداد 89 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است .
دکتر داهیم تاکید کرد : در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
نظر دهید