برگزاری جلسه هماهنگی بهداشتی با مدیران و مسئولین بهداشتی کشتارگاههای طیوراستان
تاکید بر ضرورت تشدید نظارت وکنترل بهداشتی برواحدهای تولیدی و مراکز نگهداری وعرضه وتوزیع محصولات کشتارگاههای طیور و دام
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، جلسه هماهنگی بهداشتی با مدیران و مسئولین بهداشتی کشتارگاههای طیوراستان باحضور معاون سلامت اداره کل ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیران و مسئولین بهداشتی کشتارگاههای طیوراستان در محل سالن جلسات اداره کل برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر ملکی معاونت سلامت با اشاره به جایگاه کشتارگاههای طیور استان بعنوان واحد های اصلی تامین گوشت و پروتئین واهمیت آن درتامین فرآورده های خام دامی با منشاء گوشت وآلایشات خوراکی مرغی ضمن اشاره به مشکلات اقتصادی موجود واحتمال افزایش روند تقلبات وتخلفات بهداشتی درامر تولید فرآورده های خام دامی بر ضرورت تشدید نظارت وکنترل بهداشتی برواحدهای تولیدی و مراکز نگهداری وعرضه وتوزیع محصولات کشتارگاههای طیور و دام راتوسط دامپزشکی باهمکاری مدیران ومسئولین بهداشتی واحدها تاکید کرد .
درادامه حجت الاسلام والمسلمین ولی زاده مسئول دفتر نماینده ولی فقیه دردامپزشکی استان با اشاره به غذا بعنوان یکی از نیازهای اساسی انسان برای زندگی با تاکید بر سهم بالای پروتئنی وگوشت درتامین غذای انسان ، نقش مسئولیت نظارت شرعی بر حلالیت محصولات تولیدی توسط ناظرین شرعی راخیلی مهم وحیاتی دانست وی بابرشمردن وظایف ناظرین شرعی درکشتارگاههای طیوربه لزوم همکاری بیشتر مدیران ومسئولین بهداشتی با مسئولین ناظر شرعی درکشتارگاههای طیور تاکید کردند.
سپس آقای دکتررجبی رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی دامپزشکی استان بااشاره برمشاهده روندتغییرات درساختار فیزیکی وعملکردی ورفع نواقصات موجوددرکشتارگاهای طیور برابر طرح ساماندهی بهداشتی کشتارگاهها وتسریع این روند برابر اهداف ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور درخصوص تضمین سلامتی وکیفیت فرآورده های خام دامی تولیدی در برنامه پیش بینی عملکرد نظارت بربهداشت عمومی سازمان درسال 97 تاکید نمود
در خاتمه توضیحات مبسوطی در خصوص موارد مشروحه زیر ارائه گردید.
- پیگیری نحوه عملکرد به دستورالعمل پیش بینی درزمینه نظارت بر بهداشت کشتارگاههای طیور درسال 97
- بررسی وپیگیری انجام ممیزی کشتارگاههاورتبه بندی انها از طریق پیاده سازی سامانه بهداشتی GMP , HACCP با اولویت شناسائی نواقصات ساختاری وخطرخیز بهداشتی ورفع آنها درواحدهای کشتارگاههای طیور.
- یادآوری وابلاغ شرح وظایف مسئولین بهداشتی درکشتارگاههای طیور.
- یادآوری وپیگیری اجرائی مجدددستورالعملهای سازمان دامپزشکی درزمینه کشتاروتولید، بسته بندی، قطعه بندی ، افزودنیهای مجاز بویژه زعفران به محصولات قطعه بندی ، بارگیری ،نگهداری ، توزیع وعرضه محصولات فرآورده های خام مرغی .
نظر دهید