افزایش 23 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان نسبت به سال گذشته
نظارت دامپزشکی بر تولید 900 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک طی 9 ماهه سال جاری در استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر کامیار داهیم دامپزشکی استان ازافزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دراستان خبر داد .
دکتر داهیم با اشاره به فعالیت 7 واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان با ظرفیت 360 هزار قطعه در هردوره پرورشی تصریح کرد: طی 9 ماهه سال 97 مقدار 900 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان آذربایجان غربی تولید شده است .
وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقاء سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 تا 42 روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می یابند در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی،تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ ها استفاده نمی شود وی گفت: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 23 درصد افزایش تولید در مرغ بدون آنتی بیوتیک را در آذربایجان غربی شاهد هستیم.
لازم به ذکر است این مرغ ها در شهرستان های مهاباد و نقده ارومیه تولید می شود.
نظر دهید