نظارت های بهداشتی مستمر اکیپ های دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز
به منظور حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ، بازدیدهای شبانه از کشتارگاه های طیور به طور مستمر توسط بازرسین بهداشتی در سطح استان انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر سید امید خلیل زاده مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه تامین بهداشت و سلامت مواد پروتئینی مصرفی مردم از اولویتهای دامپزشکی استان است گفت : بازرسان دامپزشکی به طور مرتب و شبانه از روند کشتار بهداشتی دام و طیور ، قبل ، حین و پس از کشتار طیور در محل کشتارگاهها بازدید میکنند.
دکتر خلیل زاده گفت: در طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام تعطیلات نوروزی که از 25 اسفند سال 99 شروع و تا 17 فروردین سال 1400 ادامه دارد، اداره کل دامپزشکی تعطیل نبوده و درآماده باش کامل قرار دارد و اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر وظایف خطیر بهداشتی خود را به طور مستمر انجام داده تا مردم با اطمینان کامل از سالم و بهداشتی بودن فرآورده های خام دامی تولید شده تحت نظارت دامپزشکی در سفره های خود از آنها استفاده نمایند.
وی تصریح : در حال حاضراستان آذربایجان غربی دارای 12 کشتارگاه فعال طیور و 15 واحد کشتار گاه دام می باشد که با رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی در حال فعالیت می باشند که در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی علاوه بر حضور مسئولین فنی مستقر در کشتارگاه ها ، توسط مدیرکل، معاونین ، روسای شهرستانی و کارشناسان فنی بر پروسه کشتار بهداشتی نظارت مستمر داشته و این برنامه همچنان در ایام 12 و 13 فروردین نیز ادامه دارد.
در پایان دکتر خلیل زاده از شهروندان درخواست کرد، گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و دارای پروانه بهداشتی تهیه نموده و در هنگام خرید گوشت قرمز نیز حتماً به لیبل، مهر نظارتی دامپزشکی و تاریخ انقضای آن توجه کنند. همچنین در مورد گوشت مرغ نیز تاریخ تولید، انقضاء و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند.