مدیر کل دامپزشکی استان :
نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 70 هزار تن گوشت قرمز و سفید مرغی در استان آذربایجان غربی طی12 ماهه سال 98
مدیر کل دامپزشکی استان : تمامی فرآورده های خام دامی استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید مرغی در کشتارگاه های دام و طیور استان خبرداد.
وی گفت: درسال گذشته بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بر استحصال 70 هزار تن گوشت قرمز و گوشت سفید درکشتارگاههای دام و طیور استان نظارت داشتند.
دکتر داهیم با بیان این مطلب که یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرفکننده برسد. به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.و افزود: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
وی با اشاره به کشتار 88 هزار و 563 راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان گفت: 8 هزارو 559 تن گوشت قرمز در 12 ماهه سال 98 در کشتارگاههای دام استان استحصال شده است. و همچنین اضافه کرد :طی 12 ماهه سال 98 تعداد 31 میلیون و 198 هزار و 117 قطعه طیور در کشتارگا های طیور استان با نظارت های بازرسین بهداشتی کشتار شده است که مقدار 62 هزار و 31 تن گوشت سفید استحصال شده است .
وی تصریح کرد: در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، توسط اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در 12 ماهه سال 98 تعداد 107 هزار و 964 نوبت بازرسی بهداشتی ، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان صورت گرفته است و تعداد 2 هزار و 116 مورد نمونه برداری از این فرآوردههای خام دامی انجام شده و مقدار 77 هزار و 103 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است و تعداد 55 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است .
دکتر داهیم تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره تلفن 1512 و شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
نظر دهید