• 1402/09/21 - 08:30
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ممیزی رسمی دامپزشکی استان از نخستین واحد متقاضی فرآوری مستقل پای مرغی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت : جهت بررسی چگونگی رعایت الزمات بهداشتی تولید و صدور پروانه مجوز بهره برداری واحد فرآوری پای مرغ ، توسط کارشناسان ممیز رسمی دامپزشکی استان از نخستین واحد متقاضی فرآوری پای مرغی مستقل در شرف بهره برداری در استان بازدید شد

دکتر خلیل زاده افزود : به منظور بررسی نحوه استقرار سامانه های بهداشتی ملی و بین المللی (IR) و بررسی ساختار های بهداشتی بازرسی و نظارت های لازمه صورت در این خصوص می گیرد .

مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: بررسی انطباق ساختار های بهداشتی و نحوه رعایت مقررات ملی و بین المللی و نحوه رعایت الزامات GMP/GHP/HACCP در راستای مقررات IR و نیز بررسی های فنی خطوط دریافت و تولید از تمام مراحل فرآیند ، نظارت و ارزیابی های لازم به منظور گزارش وضعیت رعایت الزامات بین المللی به ممیزین رسمی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی صورت می گیرد.

لازم به ذکر است :نخستین واحد فرآوری مستقل پای مرغی در استان با ظرفیت ۳ تن در روز می باشد که در صورت اخذ تاییدیه های نهایی با ایجاد اشتغال زایی بیش از ۳۰ نفر امکان عرضه محصولات فرعی حاصل از کشتار به بازارهای جهانی ضمن ارز آوری باعث ارزش افزوده تولیدات دامی خواهد شد.

 درحال حاضر دراستان آذربایجان غربی ۱۲ کشتارگاه طیور  وجود دارد که واحد های فرآوری پای مرغی بصورت وابسته و جهت تامین نیاز مصرف داخل استان و کشور فعالیت می نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 311926
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه