در همایش غذای حلال
مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی : تامین غذای حلال و طهارت غذا با منشا دامی توسط ناظرین بهداشتی و شرعی ماموریت خطیری و مهمی است که بر عهده پرسنل پر تلاش و سخت کوش دامپزشکی گذارده شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی؛ همایش غذای حلال با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسینی مقدم مسئول حوزه نمایندکی ولی فقیه در سارمان دامپزشکی کشور، دکتر الهامی تبار مدیرکل دفتر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ،جمعی از روحانیون و ناظرین بهداشتی و شرعی ، مدیران استانی و مدیران کشتارگاه های دام و مراکز فرآوری در ارومیه با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار گردید.
. در ابتداء این همایش ، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به خدمات و وظایف گسترده سازمان دامپزشکی ، تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه را یکی از اهداف کارکنان اداره کل دامپزشکی استان عنوان کرد و افزود : تامین غذای حلال و طهارت غذا با منشا دامی توسط ناظرین بهداشتی و شرعی ماموریت خطیری و مهمی است که بر عهده پرسنل پر تلاش و سخت کوش دامپزشکی گذارده شده است .
وی تصریح کرد :بیش از ۴.۵ میلیون دام سبک و سنگین در استان وجود دارد، و خاطر نشان کرد: ۹۵ درصد از این جمعیت به صورت سنتی در ۳۰۰۰ واحد روستایی پراکنده هستند.
وی اظهارکرد: در استان ۶۵ واحد تولید مرغ مادر، ۳۳ واحد تولید مرغ تخم مرغ گذار، ۳ واحدتولید مرغ اجداد، ۵ واحد پرورش و تکثیر پرورش ماهیان سرد آبی، ۹واحد تفریق ماهی، ۱۲۰ واحد پرورش ماهیان سردابی با میانگین تولید سالیانه ۱۶ هزار تن ماهی فعالیت دارند.
دکترخلیل زاده ادامه داد: در استان علاوه بر تولید ماهیان سرد آبی، ماهیان گرم آبی با تولید سالانه ۵ میلیون بچه ماهی یکی از توانمندی های استان است.