فعالیت 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام رمضان در استان آذربایجان غربی
مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در استان آذربایجان غربی توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( از تاریخ 1400/1/25 لغایت 1400/2/23) به اجرا گذارده خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان کلیه مراکز نگهداری و عرضه از قبیل مراکز تولید ، توزیع و عرضه ، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها ، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی،کارگاه های فرآوری و بسته بندی ،در اقصی نقاط سطح استان توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به 85 نفر ناطرین بهداشتی دامپزشکی ( از تاریخ 1400/1/25لغایت 1400/2/23) در دو شیفت کاری تحت کنترل و نظارت ویژه قرار خواهند گرفته و بطور مستمر بازرسی می شوند .
دکتر خلیل زاده گفت: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
وی همچنین گفت:شهروندان محترم در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند مراتب را با ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 2778701– 0443 و سامانه ارتباطی 1512 ، شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 و شبکه های دامپزشکی در سطح استان اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.