خدمات رسانی به دامداران عشایر در مناطق ییلاقی کم برخوردار و صعب العبور
حدود 37 هزار نوبت راس دام سبک در این مناطق ییلاقی بر علیه بیماریهای آبله ، شاربن و هاری مایه کوبی و ایمن سازی شده اند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت : در راستای خدمات رسانی به دامداران عشایر مستقر در مناطق ییلاقی سهند خدمات دامپزشکی از جمله مایه کوبی دام سبک ، ویزیت ، آموزش های چهره به چهره در این مناطق به اجرا گذارده شده است.
وی افزود:خدمت رسانی در مناطق محروم و دور افتاده جزو سیاست های حمایتی و از اولویتهای اداره کل دامپزشکی استان است که در همین راستا تیمی متشکل از دامپزشکان و اکیپ های مایه کوبی با تجهیزات کافی به این مناطق ییلاقی صعب العبور و کم برخوردار اعزام شدند و به ارائه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی نظیر درمان دامهای بیمار، واکسیناسیون، توزیع دارو، سم پاشی و آموزش دامداران در این مناطق پرداختند.
وی تصریح کرد: حدود 37 هزار نوبت راس دام سبک در این مناطق بر علیه بیماریهای آبله ، شاربن و هاری مایه کوبی و ایمن سازی شده اند.
لازم به ذکر است در سایر شهرستانهای استان نیز که دارای جمعیت عشایری می باشندفعالیت مشابه نیز اجراء می گردد .