حضور مدیران ، کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان در دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیور
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیوربا هدف ارتقاء سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور برای نظارت بر تولید محصول سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی در روز پنجشنبه مورخ 17آذر1401 به صورت وبیناربرگزار گردید.
این دوره آموزشی که توسط سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد با حضور مدیر کل ، معاون سلامت ، مدیران شهرستان ، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی تشکیل گردید. و حاضرین به صورت وبیناری در این دوره آموزشی شرکت نمودند.
این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی کارشناسان این حوزه برای نظارت بر تولید محصول سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی و همچنین یادآوری و بروز رسانی اطلاعات مسولین فنی و کارشناسان نظارت بهداشتی در کشتارگاه های طیور با تدریس دکتر اختیار زاده از کارشناسان مجرب سازمان مرکزی برگزار گردید .
در این دوره آموزشی شرح وظایف قانونی نظارت های بهداشتی کشتارگاه را به حاضرین یادآوری و بر لزوم تشدید نظارت های بهداشتی و لزوم ارائه گزارش هر گونه تخلف بهداشتی مشاهده شده وفق ماده ۶ آیین نامه اجرایی برای حاضرین یاد آوری و تاکید گردید .
در خاتمه تمامی شرکت کنندگان بصورت الکترونیکی در آزمون ارزیابی با هدف احصا میزان آمادگی ناظرین و مسولین فنی و بازآموزی و ابلاغ مجدد آخرین ضوابط و مقررات موضوعی شرکت نمودند .
یاد آور میشود در هفته گذشته نیز جلسه آشنایی با ضوابط و مقررات دامپزشکی برای تمامی مسولین فنی استان توسط اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی برگزار شد .