چهارشنبه 21 خرداد 1404

flag
  • 1401/09/19 - 08:36
  • تعداد بازدید : 448
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور مدیران ، کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان در دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیور

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیوربا هدف ارتقاء سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور برای نظارت بر تولید محصول سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی در روز پنجشنبه مورخ 17آذر1401 به صورت وبیناربرگزار گردید.

این دوره آموزشی که توسط سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد با حضور مدیر کل ، معاون سلامت ، مدیران شهرستان ، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی تشکیل گردید.  و حاضرین به صورت وبیناری در این دوره آموزشی شرکت نمودند.

 این دوره آموزشی  با هدف ارتقاء سطح علمی کارشناسان این حوزه برای نظارت بر تولید محصول سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی و همچنین  یادآوری و بروز رسانی اطلاعات مسولین فنی و کارشناسان نظارت بهداشتی در کشتارگاه های طیور با تدریس دکتر اختیار زاده از کارشناسان مجرب سازمان مرکزی برگزار گردید .

در این دوره آموزشی شرح وظایف قانونی  نظارت های بهداشتی کشتارگاه  را به حاضرین یادآوری و بر لزوم تشدید نظارت های بهداشتی و لزوم ارائه گزارش هر گونه تخلف بهداشتی مشاهده شده وفق ماده ۶ آیین نامه اجرایی برای حاضرین یاد آوری و تاکید گردید . 

در خاتمه تمامی شرکت کنندگان بصورت الکترونیکی در آزمون  ارزیابی با هدف احصا میزان آمادگی ناظرین و مسولین فنی و بازآموزی و ابلاغ مجدد آخرین ضوابط و مقررات موضوعی  شرکت نمودند .

 یاد آور می‌شود در هفته گذشته نیز جلسه آشنایی با ضوابط و مقررات دامپزشکی برای تمامی مسولین فنی استان توسط اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی برگزار شد .

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 295276
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور

Close menu