• 1399/09/23 - 09:06
  • تعداد بازدید : 360
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت های بهداشتی در کشتارگاه های دام و طیور

مدیرکل دامپزشکی استان آدربایجان غربی : تمام فرآورده های خام دامی استحصالی در این استان از مزرعه تا سفره مصرف کنندگان تحت نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی تولید می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آدربایجان غربی، دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه : یکی از حوزه های مهم عملکردی دامپزشکی نظارتهای بهداشتی بر تولید و استحصال فرآورده های خام دامی می باشد گفت :کارشناسان اداره کل دامپزشکی و مسئولین فنی مستقر در مراکز موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی در تمامی فرایندهای بهداشتی تولید، حمل و نقل و توزیع فراورده های خام دامی مستقرمی باشد که تولیدات را از نظر بهداشت و کیفیت کنترل می کنند.

وی با اشاره به اینکه « نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره » می باشد یاد آور شد : تمامی فرآورده های خام دامی استحصالی دارای شناسنامه نظارت بهداشتی کامل است، و افزود : با تیم های نظارت بهداشتی در بازدید های سرزده از تمامی کشتارگاه های استان با استقرار ناطرین بهداشتی و بازدید های  مستمر خود عملکرد این مراکز را  از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار میدهند  

مدیر کل دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست  نمود  هنگام خرید به مهر و نشانه گذاری محصولات تولیدی دقت کنند و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را تهیه کنند. و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درتمامی مراحل تهیه تولید ،توزیع  انواع  عرضه فرآورده‌های خام دامی، اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره ‌تلفن‌ 1512 سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی و شبکه های دامپزشکی سراسر استان اطلاع داده تا پیگیری و برخورد قانونی لازم در این زمینه صورت گیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 258308
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه