تشدید بازرسی و رصد و کنترل بهداشتی مراکز تولید و حمل و نقل و و جمع آوری و توزیع شیر خام
در راستای کاهش مخاطرات شیر خام و تضمین سلامت مصرف کنندگان و هماهنگی دستگاه های عضو ، جلسه کمیته بهبود شیر خام استان آذربایجان غربی در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی ، با هدف کاهش مخاطرات بیولوژیکی ،شیمیایی و فیزیکی شیر ، ارتقاء کیفیت و افزایش تولید شیر خام ، کاهش موارد بیماری های مشترک قابل انتقال به انسان از طریق شیر خام و کاهش موارد مسمومیت های ناشی از شیر و فرآورده های آن ،تضمبن سلامت مصرف کنندگان و ایجاد زمینه لازم برای اعمال استاندارد های ملی و بین المللی و ایجاد زمینه رقابت در بین تولید کنندگان برای تولید محصول سالم و بهداشتی در راستای ایجاد هماهنگی و برامه ریزی مطلوب با حضور اعضاء از دستگاه های ذیربط تشکیل جلسه داد.
در این جلسه گزارشی از اقدامات 6 ماهه نخست اداره کل دامپزشکی استان در راستای پایش و رصد و ارزیابی مراکز تحت نظارت و نتایج آزمایش های به عمل آمده در مراکز تولیدی و توزیعی ارائه و راهکار های تقویت و تشدید نظارت ها و ارزیابی های مستمر بررسی گردید.
در این جلسه به لحاظ اهمیت موضوع طرح، استمرار جلسه های موضوعی و رصدو بازرسی و ارزیابی میدانی از مراکز تولیدی و توزیعی و شناسایی مخاطرات و برخورد با موارد نامنطبق و غیر بهداشتی در اولویت قرار گرفته و مقرر گردید با حضور با همکاری اعضاء کمیته به صورت میدانی و پیگیری مصوبات جلسات مستمرآتی، ارتقاء شاخص های بهداشتی شیر در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان و اعضاء کمیته قرار خواهد گرفت.