ایجاد امنیت غذایی و سلامت جامعه به صورت شبانه روزی در استان آذربایجان غربی
بیش از 6 هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های دامی از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان آذربایجان غربی تا کنون
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به استمرار و تداوم نظارت های بهداشتی و شرعی بازرسین بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، به تشریح اقدامات انجام شده در 20 روز اول این طرح پرداخت.
مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: طرح تشدید ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از 13 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با قدرت تمام در حوزه وظایف قانونی خود قدم برداشته و در این راستا با متخلفین بهداشتی که سلامت جامعه را به خطر میاندازند برخورد جدی می کند.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود : در همین راستا در نتیجه تعداد 6 هزار 165 نوبت بازدید از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در 20 روز اول اجرای این طرح بالغ بر 4تن انواع فرآورده های خام دامی از این مراکز کشف ، ضبط و معدوم سازی گردیده است و تعداد 15مرکز عرضه متخلف نیز در اجرای این طرح به مراجع قضایی معرفی گردیده اند .
وی خاطر نشان کرد با هوشیاری بازرسین نظارتی اداره کل مقدار 15 تن فراورده خام غیر بهداشتی نیز کشف ضبط و پرونده از طریق مراجع قضایی در حال رسیدگی می باشد .
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خاتمه به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.