• 1399/04/23 - 08:55
  • تعداد بازدید : 1791
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایمن سازی بیش از 4 هزار قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری در استان آذربایجان غربی طی 3 ماهه نخست سال 99

هاری نوعی بیماری مشترک ویروسی است که ویروس آن از طریق بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن شده و به سمت اعصاب انتهایی در ماهیچه ها می رود و شروع به تکثیر مینماید این ویروس در انسان و سایر پستانداران خونگرم قابلیت رشد و تکثیر دارد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت : پیشگیری از بیماری هاری در کشور ما به عنوان یک اولویت مهم در بین بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان می باشد. و درصورت ظهورعلائم هاری ، درمان امکان ندارد و مرگ بیماران قطعی است.

وی با اشاره بر اینکه حیوان مبتلا به هاری باید معدوم سازی شود گفت : تنها روش پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون میباشد،

 وی گفت : در همین رستا طی 3ماهه سال 99تعداد 4   هزار و 26 قلاده سگ صاحبدار برعلیه  بیماری  هاری ایمن سازی و مایه کوبی شده اند.  

معاون سلامت دامپزشکی استان همچنین اظهار داشت: با توجه به اهمییت واکسیناسیون و پیشگیری و مبارزه با این بیماری در حین عملیات واکسیناسیون  آموزش‌های چهره به چهره  در خصوص اهمیت بیماری هاری، راههای انتقال و جلوگیری از ابتلا به این بیماری برای دامداران و صاحبان آنها ارائه توسط کارشناسان ارائه می گردد.

لازم بذکر است به منظور کنترل و مبارزه با این بیماری همه ساله با توجه به دستورالعمل اجرایی مبارزه با بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور سگ‌های صاحب‌دار با همکاری اکیپ های بخش غیر دولتی و دولتی بر علیه بیماری هاری مایه کوبی و ایمن سازی می شوند.

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 253770
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه