• 1403/01/26 - 13:18
  • تعداد بازدید : 387
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تشریح عمکلرد طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان

انجام بالغ بر 9 هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مرکز عرضه فرآورده های خام دامی درآذربایجان غربی درطرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاه مدیر کل دامپزشکی استان در تشریح اقدامات انجام شده در طرح نظارت های بهداشتی و شرعی ویژه ایام و نوروز و ماه مبارک رمضان  گفت : طرح  مذکور از  23اسفندماه سال قبل شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان، در سطح استان به اجرا گذارده شد.

وی افزود : در اجرای این طرح 9 هزار 340نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، اعم از رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل ها و مهمانسراها، بیمارستان ها و ... توسط  120 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب 80 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی  در دو شیفت کاری در سطح  استان آذربایجان صورت گرفت .

وی تصریح کرد : در نتیجه این بازرسی ها بالغ بر  11 تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی ضبط  و از چرخه مصرف خارج شد  و تعداد 96  مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی  و تعداد 4 مرکز متخلف نیز پلمپ گردید.  

مدیر کل دامپزشکی استان در  پایان اعلام کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی از این مراکز  ادامه دارد و از  شهروندان محترم درخواست نمود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 317751
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه