تشریح عمکلرد طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان
انجام بالغ بر 9 هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مرکز عرضه فرآورده های خام دامی درآذربایجان غربی درطرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاه مدیر کل دامپزشکی استان در تشریح اقدامات انجام شده در طرح نظارت های بهداشتی و شرعی ویژه ایام و نوروز و ماه مبارک رمضان گفت : طرح مذکور از 23اسفندماه سال قبل شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان، در سطح استان به اجرا گذارده شد.
وی افزود : در اجرای این طرح 9 هزار 340نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمانسراها، بیمارستان ها و ... توسط 120 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب 80 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان صورت گرفت .
وی تصریح کرد : در نتیجه این بازرسی ها بالغ بر 11 تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و تعداد 96 مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی و تعداد 4 مرکز متخلف نیز پلمپ گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان اعلام کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی از این مراکز ادامه دارد و از شهروندان محترم درخواست نمود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.