انجام بیش از 30 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی از ابتداء سالجاری تاکنون

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکترسید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابدگفت : کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام میشود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی افزود : در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی 3 ماهه نخست سال 1401 اکیپ های کنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در سطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 30هزارو 970 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند .
وی خاطر نشان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای عرضه محصولات دامی در زمینه برخورد با واحد های متخلف تعداد 44 واحد متخلف بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی نیز پلمپ گردیده است و در خصوص جلوگیری از کشتار غیر مجاز و کنار جاده ای تعداد 34 مورد نیز به تعزیرات و ادارات ذیربط معرفی شده است .
وی تاکید کرد :شهروندان محترم کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی
دکتر خلیل زاده گفت: در همین راستا طی 3 ماهه اول سال 1401 مقدار 26 تن انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، تولید و نگهداری ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.