• 1398/11/19 - 16:56
  • تعداد بازدید : 280
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افتتاح کشتارگاه طیور زرین پر پیرانشهر با حضور سرپرست وزات جهاد کشاورزی ، ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مقامات استانی

همزمان با هشتمین روز از ایام دهه مبارک فجر طی مراسمی با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، استاندار ، مدیرکل دامپزشکی استان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی کشتارگاه طیور زرین پر میلاد شهرستان پیرانشهر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی،  همزمان با هشتمین روز از ایام دهه مبارك فجر  طی مراسمی با حضور سرپرست وزارت جهاد كشاورزی، رئیس سازمان دامپزشكی كشور،  استاندار ، رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان ، مدیر كل دامپزشكی استان،نماینده مردم شهرستان پیرانشهر در مجلس شواری اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی كشتارگاه  طیور زرین پر میلاد شهرستان پیرانشهر افتتاح شد.

این کشتارگاه با ظرفیت ۴۰۰۰-۶۰۰۰قطعه در ساعت  و تعدادنل : ۱۴۰ نفررسنل،متراژ كشتارگاه ۲۰هزار مترمربع،شامل بخشهای كشتار،قطعه بندی،بسته بندی،سردخانه ۲۵۰۰تنی، بخش تبدیل ضایعات،اتاق سرد،اتاق انجمادبا اعتبار هزینه شده  ۲۲میلیارد تومان افتتاح شد.

در این مراسم دکتر رفیعی پور ریاست سازمان دامپزشکی کشور با اشارتامین مرغ سالم در کشور گفت : بیش از ۲۸۰کشتارگاه در کشور فعالیت می کنند   ، که از این تعداد فقط ۶۰ کشتارگاه به خط ۲ اتوماتیک مجهز می باشند و تعداد   ۲۶ کشتارگاه  از تجهیزات فول اتوماتیک برخوردار می باشند.

ریاست سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در ارزیابیهای سازمان دامپزشکی کشو طی شش ماه اخیر 28 کشتارگاه در سطح کشور در اجرای طرح ارتقاء بهداشتی کیفیت گوشت مرغ بر اساس سه گرید A+،A  و  B رتبه بندی شده اند و افزود  استان  آذربایجان غربی با  دارا بودن تعدا ۱۲ کشتارگاه  فعال در 6 کشتارگاه طیور صنعتی فعال این استان  طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ بر اساس  این 3 گرید رتبه بندی و اجرا  گردیده است  و   این استان  در سطح کشور  بعنوان استان برتر در اجرای طرح رتبه بندی کشتارگاهها  طیور بر اساس گرید  A+،A  و  B  قرار دارد.

دکتر رفیعی پور با اشاره به اینکه در حوزه صنعت طیور به عنوان مهمترین تامین کننده پروتئین حیوانی با رشد چشمگیری مواجه بودیم بطوری که امروز صنعت طیور به عنوان رکن اصلی در اقتصاد کشور قرار گرفته است. افزود: محصولاتی که در صنعت طیور تولید می شود میبایستی در خاتمه هر دوره از نظر بهداشتی تعیین تکلیف گردد و ادامه داد  طیوری که وارد کشتار گاه می شود ارزیابی سلامت  آن  در واقع تعیین تکلیف از نظر بهداشتی ،کیفیت و سلامت  محصول بعهده  پرسنل دامپزشکی در اقصا نقاط کشور میباشد و محصولی که از کشتارگاه های طیور خارج می گردد سلامت، کیفیت و بهداشت آن توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی  تضمین گردیده است .

ریاست سازمان دامپزشکی کشور افزود :به نوعی سرمایه گذاران این استان در صنعت طیور  بسیار پر تلاش ظاهر شده اند ،  و کشتارگاه ها را مهمترین  حلقه صنعت طیور و همچنین تضمین کننده در دو حوزه امنیت غذایی و سلامت جامعه  دانست که هم به تولید کننده  و هم به مصرف کننده کمک میکند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 249164
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه