مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی :
اعلام نتایج پایان طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
انجام بالغ بر 17 هزار نوبت بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و معدوم سازی 35 تن انواع فراورده های خام دامی غیر بهداشتی در طول 2 ماهه اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 1401
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان گفت :با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و حفظ و حراست از سلامت مصرفکنندگان انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز در مراکز تولید ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی، شامل کشتارگاهها، قصابیها، فروشندگان گوشت، مراکز بستهبندی ، رستورانها و غذاخوریهاو غیره... در قالب 43 اکیپ نظارتی ستادی و بازرسی عملیاتی استان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سطح استان طی ایام عید نوروز از 14 اسفند 1400 لغایت 14 اردیبهشت1401به مدت 2 ماه در استان به اجرا گذارده شد .
دکتر خلیل زاده به تشریح عملکرد و اقدامات انجام شده توسط اکیپ های عملیاتی دامپزشکی در این طرح پرداخت و افزود: در اجرای این طرح تعداد 17 هزارو 273 نوبت از انواع مراکز فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و .) بازدید و بازرسی توسط تیم های نظارتی در سطح استان صورت گرفته است.
دکتر خلیل زاده تصریح کرد: دراجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی در ایام نوروز تعداد 15 هزار 257 راس دام سبک و تعداد 10 هزار و 283 راس دام سنگین و تعداد 9میلیون 442 هزار و 186 قطعه طیور در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت های بهداشتی و شرعی بازرسین این اداره کل ذبح گردیده است که منجر به تولید و استحصال 2 هزارو 417 تن گوشت قرمز و 16 هزار و 217 تن گوشت سفید در مجموع مقدار 18 هزارو 635 تن گوشت سفید و قرمز گردیده است.
مدیرکل دامپزشکی گفت : در نتیجه این 17هزار و273 نوبت بازرس و نظارت بهداشتی نزدیک به 35 تن انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف ، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است و تعداد 125 مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی گردیده است و تعداد40 مرکز متخلف نیز پلمپ شده و به 130 مورد شکایت مردمی در این طرح نیز پاسخگویی و رسیدگی شده است.
دکتر خلیل زاده در خاتمه از زحمات تمامی همکاران و ادارات ذیربط که بصورت شبانه روزی در طی دو این ماه در اجرای این طرح همکاری و فعالیت نموده اند قدر دانی نمود ، و افزود تمامی اقدامات انجام شده صرفا در راستای تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه بوده و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده ها و محصولات خام با منشاء دامی، در طول سال نیز با جدیدکامل استمرار و تداوم دارد و شهروندان و هم استانی های عزیز ضمن توجه به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی با آرامش خاطر نسبت به تهیه انواع مواد پروتئینی سالم و بهداشتی شامل گوشت و مرغ و ماهی از واحدهای تحت نظارت دامپزشکی اقدام نمایند.