در نخستین گردهمایی مسئولین حوزههای دفاتر نمایندگی و مدیران دامپزشکی
اعلام اقدامات 9 ماهه دفاتر نمایندگی ولیفقیه در ادارات کل دامپزشکی استانهادر نخستین گردهمایی مسئولین حوزههای دفاتر نمایندگی و مدیران دامپزشکی
تشریح مهمترین اقدامات انجام شده در دفاتر نمایندگی ولیفقیه در ادارات کل دامپزشکی استانها طی 9 ماه سال 99 و همچنین برنامههای سال 1400 خورشیدی توسط مسوول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، نخستین گردهمایی مسئولین حوزههای دفاتر نمایندگی ولی فقیه با حضور حجت الاسلاموالمسلمین دکتر سید اسماعیل حسینیمقدم مسوول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان ،مسئولین دفاتر نمایندگی ولیفقیه در ادارات کل دامپزشکی استانها و مدیران سازمان دامپزشکی کشور ،آیتالله تقوی نماینده ولیفقیه در وزارت جهادکشاورزی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به صورت ویدئوکنفراس برگزار گردید.
حجت الاسلاموالمسلمین دکتر سید اسماعیل حسینیمقدم مسوول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۸۰۰ نفر از روحانیون در سال بر ۵۷۳ کشتارگاه، ۴۹۳ واحد دامپروری و ۴۹ مرکز صیادی ماموریت مهم نظارت بر امر ذبح را انجام می دهند. گفت: در سال جاری از مجموع دو هزار و ۵۳۱ نفر ذابحی که در کشتارگاه ها ماموریت ذبح را انجام میدهند، ۱۱۳۲ نفر را تحت آموزش ذبح شرعی قرار گرفته اند و این ذابحین ضمن نظارت بر ذبح قریب به ۶۰۰ میلیون قطعه مرغ ، ۵ میلیون راس دام سبک و ۵۰۰ هزار دام سنگین بر جمعآوری بیش از ۱۰ میلیون کیلوگرم اجزای حرام گوشت نظارت داشته اند.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور در ادامه افزود: با همکاری مسئولان دفاتر نمایندگی ولیفقیه در ادارات کل دامپزشکی استانها و مسئولین حوزههای نمایندگی در سازمان جهاد کشاورزی استانها و مدیران کل دامپزشکی هر استان، طرح با توسعه میدان خدمترسانی خود به بیش از ۴۰ هزار نفر که در کشتارگاهها مشغول فعالیت هستند؛ طرح «مواسات» در ۱۱۷ کشتارگاه اجرا شد.
به گفته وی، در قالب این طرح قریب به 14 هزار بسته معیشتی به ارزش ۲۹ میلیارد ریال در میان اقشار آسیب پذیر مرتبط با کشتارگاه توزیع گردید.
حسینیمقدم اضافه کرد: همچنین ۴۲۲۸ بسته معیشتی از محل مشارکت و کمک کارکنان و خیرین میان آنان توزیع شد. برگزاری ۲۳۹ جلسه شورای فرهنگی در ادارات کل و کشتارگاهها از اقدامات جدید این همکاران به شمار میرود که بیش از ۲۰۰ مصوبه را دنبال میکنند.
وی در ادامه گفت: همایشهای فرهنگسازی غذای حلال، برگزاری جلسات توجیهی مدیران کشتارگاهها، برگزاری جلسات گزارشدهی به مسئولین محلی، ائمه جمعه، فرمانداران، شهرداران، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، نشست با اصحاب رسانه و حضور در شبکههای صدا و سیمای استانی به میزان ۱۵۸۰ دقیقه از دیگر اقدامات جهادی آنان به شمار میرود .برگزاری ۲۸۷ جلسه اقامه نماز، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و حضور فعال در فضای مجازی با راهاندازی ۷ گروه واتساپی و تهیه و تدوین سند فضای مجازی بخش دیگری از اقدامات حوزه نمایندگی و دفاتر استانی آن است. وی تصریح کرد: تشکیل شورای مناطق پنجگانه کشور و مشارکت مسئولین دفاتر در تدوین دستورالعملها و شیوه نامهها و تدوین برنامه سال ۱۴۰۰ از دستاوردهای دیگری است که با هدایت نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی انجام گردیده و ظرفیتی ارزنده برای بهرهگیری از روحانیون همکار را فراهم کرده است. حسینیمقدم خاطرنشان کرد: علاوه بر این انعقاد تفاهمنامه با اداره کل امور شوراهای وزارت کشور در جهت بسترسازی مناسب، امر نظارت در بیش از ۲۰۰ کشتارگاه وابسته به شهرداری ها، پیگیری ضابط قضاییشدن ناظرین، پیگیری راهاندازی کاروان زیارت اولیها برای ضابطین از طریق تولیت آستان قدس رضوی، افزایش اعتبارات مرجوعی از ۵۸ درصد به ۸۵ درصد و تلاش در ارتقاء سیستم الکترونیکی نظارت شرعی و دستیابی به سامانه نظارت برای داخل کشور از دیگر برنامه های این حوزه به شمار می رود. بنابراین گزارش، در این جلسه مسئولان حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استانهای فارس، مازندران، زنجان، اصفهان و مسوولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استانهای مازندران و اصفهان و مدیر کل اداره دامپزشکی استان تهران، معاون درمان سازمان مدیر کل امور اداری و مدیر کل بهداشت سازمان نیز مطالب و مشکلات خود را مطرح و سپس مدیر کل حوزه ریاست نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی مطالبی را اعلام کرد.
در ادامه آیتالله تقوی نماینده ولیفقیه در وزارت جهادکشاورزی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی از بی بدیل و بی نظیر ترین دستگاههای اجرای است که در راستای تامین غذای حلال و پاک تلاش می کند ، اهمیت جایگاه سازمان دامپزشکی کشور در حفاظت از بهداشت عمومی و سلامت مردم و سرمایههای تولیدکنندگان رابسیار مهم عنوان کرد.
وی با بیان دستورات اسلام پیرامون غذای سالم و حلال و ضرورت رعایت الزامات مصرف صحیح غذا بر اهمیت نظارت شرعی تاکید کرد.
نظر دهید