تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان بر عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز1400
آماده باش 47 اکیپ دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان آذربایجان غربی
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان آذربایجان غربی توسط ... اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی به مدت 22 روز برای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( از تاریخ 25/12/99لغایت 17/1/1400 ) به اجرا گذارده خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید ، عرضه فراورده های خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروز ، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی کرونا به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه ، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی با ساماندهی 47 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ( 18 اکیپ ثابت و 29 اکیپ سیار ) با بکارگیری نزدیک به 90 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی ( از تاریخ 25/12/99 لغایت 17/1/1400 ) به مدت 22 روز در دو شیفت کاری در سطح استان استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند نمود.
دکتر خلیل زاده افزود : با توجه به خطر انتقال بیماریهای مشترک در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
وی همچنین گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 32778701– 044 و سامانه ارتباطی 1512 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 از ساعت 8 صبح الی 14و از ساعت 14 لغایت 16 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم می باشد .