تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان بر عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز1401 و ایام ماه مبارک رمضان
آماده باش 43 اکیپ دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان آذربایجان غربی
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان آذربایجان غربی توسط ... اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( از تاریخ 1400/12/14لغایت 1401/2/14 ) به اجرا گذارده خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید ، عرضه فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد کرونای استان به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه ، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی با ساماندهی 43 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ( 18 اکیپ ثابت و25 اکیپ سیار ) با بکارگیری نزدیک به 104 نفر ناظرین بهداشتی و شرعی ( از تاریخ 1400/12/14 لغایت 1401/2/14) در دو شیفت کاری در سطح استان استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند نمود.
دکتر خلیل زاده افزود : با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
وی همچنین گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 32778701– 044 و سامانه ارتباطی 1512 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 از ساعت 8 صبح الی 14و از ساعت 14 لغایت 20 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم می باشد .