تشریح اقدامات انجام شده در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروز
انجام بالغ بر 6 هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مرکز عرضه فرآورده های خام دامی درآذربایجان غربی درطرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروزی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاه مدیر کل دامپزشکی استان در تشریح اقدامات انجام شده در طرح نظارت های بهداشتی ویژه ایام و نوروز و ماه مبارک رمضان گفت : طرح مذکور از 12اسفندماه سال قبل شروع و تا پایان ماه 11 فروردین سال 1404 در سطح استان به اجرا گذارده شد.
وی افزود : در اجرای این طرح 6هزار 604 وبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمانسراها، بیمارستان ها و ... توسط 120 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب 66 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان صورت گرفت .
وی تصریح کرد : در نتیجه این بازرسی ها بالغ بر 4تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و تعداد 102 مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان اعلام کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی از این مراکز ادامه دارد و از شهروندان محترم درخواست نمود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.