80 تیم دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان آذربایجان غربی در آماده باش کامل قرار دارند
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان آذربایجان غربی توسط ... اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی به مدت 22 روز برای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( از تاریخ 19/12/1402 لغایت 22/1/1403 ) به اجرا گذارده خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه ، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان قریب به 80 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به 130 نفر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی ( از تاریخ 19/12/1402 لغایت 22/1/1403 ) به مدت 33 روز در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند نمود.
وی تصریح کرد : دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود ، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از شیر ، گوشت سفید و قرمز ، تخم مرغ ، عسل و.... از مزرعه تولید تا سفره مصرف را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی در همه مراحل برخورد خواهد شد.
دکترخلیل زاده افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
وی همچنین گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 2778701– 0443 وسامانه ارتباطی 1512 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 از ساعت 8 صبح الی 14و از ساعت 14 لغایت 20 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم می باشد .