علائم بیماری کریمه کنگو در دام چیست؟
مهاباد : هشدار شبکه دامپزشکی به دامداران این شهرستان در خصوص پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد شهرستان مهمترین نشانه های بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) در دام را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکترعباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد اظهار کرد: دامهای مبتلا به تب کریمه کنگو چند روزی دچار تب گذرا و کمی بیاشتهایی شده که معمولاً برای دامداران قابل تشخیص نیست که این مدت زمان پخش ویروس است که حتی بدون درمان هم بهبودی در دام حاصل میشود.
وی از دامداران درخواست کرد: نسبت به سم پاشی و ضدعفونی دام و جایگاه نگهداری دام ها و انجام حمام ضد کنه،اقدام نمایند.
دکتر آغاز با بیان اینکه شهروندان باید به این نکته توجه داشته باشند که گوشت دامهای ذبح شده میبایستی ۲۴ ساعت و امحا و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود، افزود: نگهداری لاشه به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه، سبب کاهش pH گوشت میشود که ویروس تب کریمه کنگو به دلیل حساس بودن به pH اسیدی، از بین میرود.