• 1397/11/28 - 08:29
  • تعداد بازدید : 567
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بوکان : نظارت بهداشتی بر استحصال بالغ بر 4000 تُن گوشت سفید و قرمزدر کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان

رییس شبکه دامپزشکی بوکان گفت: چهار هزار و 594 تُن گوشت قرمز و سفید از ابتداء سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان با نظارت بازرسین یهداشتی استحصال شده است.

 به گزارش روابط عموی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی اسماعیل محمدیانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوکان در گفت و گو با روابط عمومی اداره کل با اعلام این خبر گفت  : در این مدت، پنج هزار و 196 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه این شهرستان با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است که چهار هزار و 301 راس آن دام سنگین و مابقی دام سبک بودند.
وی ادامه داد: در این مدت 2 میلیون و 67 هزار و 305 قطعه مرغ نیز با سه هزار و 500 تُن گوشت در کشتارگاه طیور با نظارت های دامپزشکی و نظارت شرعی ذبح و روانه بازار مصرف شده است.
محمدیانی اظهار داشت: لاشه های ذبح شده پس از کشتار به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی با استفاده از خودروی یخچال دار توزیع می شود.
وی با بیان اینکه شهروندان می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی بوکان اطلاع دهند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 36 تن انواع گوشت قرمز و سفید غیرقابل مصرف در این شهرستان  کشف ، ضبط و معدوم  سازی شده است.
محمدیانی اظهار داشت: این میزان فرآورده خام دامی با نظارت و بازدید کارشناسان و بازرسان این شبکه و پس از نمونه برداری و آزمایش های لازم، غیرقابل مصرف تشخیص داده شده و با حکم قضایی نسبت به معدوم سازی آن اقدام و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
وی گفت :  طرح نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی در بوکان به صورت مستمر در راستای حفظ  بهداشت عمومی جامعه و ارتقاء سلامت شهروندان اجرا می شود.
بوکان دارای 36 واحد عرضه گوشت قرمز، 9 واحد فروش ماهی و 40 واحد مرغ فروشی است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بوکان
  • کد خبر : 6356
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید