اشنویه : تشدید بازرسی ها و نظارت بر مراکز تهیه و تولید و عرضه فرآورده خام دامی
در ایام ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از تاریخ 15 اردیبهشت لغایت 17 خرداد ماه 98 اجرا می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر شیخ رشیدی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه با اعلام این خبر گفت ؛ با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمربرچگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از از تاریخ 15 اردیبهشت لغایت 17 خرداد ماه 98 اجرا می نمایند
دکترشیخ رشیدی افزود: برای این منظور جهت اطمینان خاطر شهروندان با هماهنگی های به عمل آمده با سازمانهای مرتبط اکیپ هایی بصورت ثابت و سیار در طول این ماه سازماندهی و با برنامه ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی را بازدید و نظارت خواهند نمود
وی در پایان از شهروندان درخواست کرد هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغامگیر 1512 و یا تلفن شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه به شماره 44625710 درمیان بگذارند.
نظر دهید