نقده : برگزاری جلسه شیوه نامه نظارت بر تولید گوشت مرغ و رعایت الزامات بهداشتی در محل کشتارگاه خوش پخت

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر حقیقی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نقده گفت : در راستای اجرای شیوه نامه نظارت بر تولید گوشت مرغ و رعایت الزامات بهداشتی ، جلسه ای با حضور روسای ادارات تعزیرات حکومتی ، صنعت معدن و تجارت و دامپزشکی شهرستان نقده در محل کشتارگاه خوش پخت برگزار گردید.
در این جلسه نسبت به بررسی مشکلات پیش رو در اجرای کامل و دقیق شیوه نامه بحث و تبادل نظر گردید.
در ادامه از تمامی مراحل کشتار و خط تولید بازدید بعمل آمده و تذکرات و پیشنهادات لازم در راستای رفع نواقص جزئی مشاهده شده ارائه گردید.
در پایانجلسه دکتر حقیقی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نقده ، ضمن توضیح فرآیند کشتار به حاضرین و ارائه نحوه عملکرد سامانه های آنلاین سازمان دامپزشکی در خصوص رصد و پایش و نظارت بهداشتی برفرآیند پرورش و تولید مرغ ، نسبت به تشریح فعالیتهای مسئول فنی بهداشتی و ناظر ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه اقدام نمودند.