تکاب : نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 91 تن گوشت قرمز توسط شبکه دامپزشکی شهرستان طی 10 ماهه سال
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تکاب :تمامی فرآورده های خام دامی اعم از گوشت مرغ، گوشت قرمز، گوشت ماهی و... پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی در کشتارگاهها و کارخانجات تولیدی، مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی ، دکتر احمد بهرامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تکاب از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.
وی گفت: از ابتدای سالجاری بازرسین بهداشتی شبکه دامپزشکی تکاب بر استحصال بیش از 91 تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام این شهرستان نظارت داشته اند.
دکتر بهرامی با اشاره به این مطلب که نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی می باشد ، گفت: بخش مهمی از سلامت و بهداشت جامعه منوط به تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم و بهداشتی بوده و ادارات دامپزشکی مسئولیت خطیری در این راستا بر عهده دارند.
وی همچنین تصریح کرد: تمامی فرآورده های خام دامی اعم از گوشت مرغ، گوشت قرمز، گوشت ماهی و... پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی در کشتارگاهها و کارخانجات تولیدی، مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
وی با اشاره به کشتار 714 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام این شهرستان گفت : بالغ بر 91 تن و 875 کیلوگرم گوشت قرمز طی 10 ماهه سال 99 در کشتارگاه دام تکاب استحصال شده و با نظارت بازرسین بهداشتی توسط خودروهای یخچالدار مخصوص حمل گوشت در سطح مراکز عرضه و قصابی های شهرستان تکاب توزیع شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی تکاب تأکید کرد: به شهروندان محترم توصیه میگردد گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و به صورت بسته بندی و دارای تاریخ مصرف، لیبل و مهر دامپزشکی تهیه نموده و از خرید و مصرف هر گونه گوشت حاصله از کشتارهای غیرمجاز دام، مرغ زنده و ... خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، مراتب را با شماره تلفن 1512 و یا شبکه دامپزشکی به شماره تلفن 45539145 اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.