خوی : عملکرد یازده ماهه واحد نظارت بر بهداشت عمومی و واحد قرنطینه و امنیت زیستی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر منصوری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی دکتر مجتبی منصوری به تشریح عملکرد یازده ماهه واحد نظارت بر بهداشت عمومی و قرنطینه شبکه دامپزشکی خوی پرداخت.
دکتر منصوری ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز و ماه مبارک رمضان به تشریح اقدامات انجام یافته شبکه دامپزشکی شهرستان خوی در یازده ماهه سال 1401 پرداختند. در حوزه بهداشت عمومی طی یازده ماه اول سال جاری بیش از هشت هزار نوبت بازرسی بهداشتی از انواع مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی صورت گرفته که سه تن و سیصد کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و معدومسازی گردید. در همین مدت گوشت قرمز و سفید استحصالی در کشتارگاههای صنعتی دام و طیور 3500 تن بوده که در بازرسیهای بهداشتی انجام شده 30 تن لاشه و اندام غیرقابل مصرف حذف و معدومسازی گردیده است. طی این مدت برای 143 خوردوری حمل، انواع پروانه بهداشتی صادر یا تمدید صورت پذیرفته است.
در راستای برخورد با کشتار قاچاق در بازدیدهای مشترک صورت گرفته 20 مورد پرونده کشتار غیرمجاز دام به مراجع قضایی شهرستان معرفی گردیده است.
وی در ادامه افزود: در حوزه قرنطینه و امنیت زیستی در مدت 11 ماهه در مجموع بیش از 5هزار گواهی بهداشتی قرنطینهای برای حمل دام زنده، تخم مرغ نطفهدار و خوراکی، گوشت قرمز و سفید، مرغ و بوقلمون، کندوی زنبورعسل و انواع آلایش خوراکی و غیرخوراکی، خارج استانی و درون استانی صادرگردیده که در خارج استانی 50درصد متعلق به دام زنده و در مجوزات درون استانی 89درصد متعلق به مرغ زنده بوده است و 250 گواهی برای 4میلیون قطعه جوجه یکروزه، 1500 گواهی برای 23هزار تن خوراک دام و طیور، 843 گواهی برای هزار تن انواع گوشت قرمز و سفید به مقصد این شهرستان صادر گردیده است که برای تمامی گواهیهای بهداشتی- قرنطینهای صادره و وارده توسط این شبکه و مسئولین فنی بهداشتی تحت نظارت این شبکه، ضوابط بهداشتی- قرنطینهای اعمال گردیده است.
دکتر منصوری در پایان از شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه فرآورده خام دامی مشکوک مراتب را به شماره تماس 36220502 شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.