خوی : تشدید نظارت بهداشتی بر رستورانها و مراکز عرضه محصولات دامی در ایام تعطیلات نوروزی
جهت تامین سلامت شهروندان و مسافران عزیز،این شبکه با فعال نمودن کشیک های نوروزی ، بصورت مستمر در دو شیفت کاری در سطح شهرستان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان را مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار می دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر منصوری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی با اعلام این خبر اظهار داشت: ، با برنامه ریزی دقیق و نیز هماهنگی با دستگاه های زیربط ، اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی توسط دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت ویژه ایام تعطیلات نوروز از تاریخ 25 اسفند ماه 97 لغایت 17 فروردین 98 شده است .
وی گفت : به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه ، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی جهت تامین سلامت شهروندان و مسافران عزیز،این شبکه با فعال نمودن کشیک های نوروزی ، بصورت مستمر در دو شیفت کاری در سطح شهرستان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان را مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار می دهند.
دکتر منصوری گفت : با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند. و به منظور حفظ سلامتی خود گوشت مرغ، گوشت قرمز و سایر مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و در زمان خرید به لیبل بهداشتی و تاریخ مصرف و انقضاء دقت نمایند.
وی در پایان با اعلام شماره تلفن 220056و 220058 ، از شهروندان محترم تقاضا نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را سریعاً به شبکه دامپزشکی گزارش نمایند تا با متخلفین برابر ضوابط، برخورد قانونی و مقتضی صورت پذیرد.
نظر دهید