• 1404/09/11 - 14:25
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت های بهداشتی بر واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی -شوط

در راستای اجرای دستورالعمل های ابلاغی شیوه نامه های بهداشتی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط در مورخه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱ از واحد های عرضه کننده فرآورده خام دامی شهر یولاگلدی بازدید نموده و بر روند توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در راستای اجرای شعار از مزرعه تا سفره نظارت نمود

نظارت های بهداشتی بر واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی

در راستای اجرای دستورالعمل های ابلاغی شیوه نامه های بهداشتی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط در مورخه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱ از واحد های عرضه کننده فرآورده خام دامی شهر یولاگلدی بازدید نموده و بر روند توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در راستای اجرای شعار از مزرعه تا سفره نظارت نمود. به گفته ریس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط نظارت های مستمر بر واحد های عرضه و همچنین کشتارگاه های دام و طیور به طور مستمر ادامه داشته و با هر گونه تخلف احتمالی برخوردهاز قانونی لازم صورت خواهد گرفت. دکتر فتح اله پور از شهروندان محترم خواست تا هر گونه فراورده خام دامی مورد نیاز خود را از واحد های معتبر و مورد تایید شبکه دامپزشکی تهیه نمایند

. روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شوط

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شوط
  • کد خبر : 349240
کلمات کلیدی
  روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید