• 1399/08/06 - 10:31
  • تعداد بازدید : 536
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بر اساس برنامه‌های تدوین شده 58 هزار مورد بازرسی بهداشتی بر اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی در 6 ماهه نخست سالجاری در استان صورت گرفته است

نظارت‌های بهداشتی بر واحد‌های تولید، توزیع و عرضه محصولات خام دامی در قالب بازرسی‌های تخصصی روزانه و میدانی، رصد و پایش تمام مراکز مرتبط با فرآورده‌های دامی از جمله برنامه‌های می باشد که بطور مستمر توسط اداره کل دامپزشکی استان اجرای می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،  دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان گفت: نظارت بهداشتی و پایش فرآورده‌های خام دامی و محصولات دامی از مزرعه تا سفره جهت تضمین سلامت زنجیره غذایی با منشأ دام از جمله برنامه‌های مستمر اداره کل دامپزشکی استان می‌باشد که با استفاده از توان کارشناسی و بازرسان دامپزشکی و همچنین بکارگیری روش‌های تشخیص آزمایشگاهی، سیستم‌های رصد و پایش و مانیتورینگ نسبت به این مهم اقدام می‌نماید.

وی افزود: در همین راستا بیش از 58  هزار مورد بازدیدبهداشتی از مراکز تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی در نیمه نخست سالجاری توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی در سطح استان صورت گرفته است.

 دکتر خلیل زاده افزود:  در خصوص رصد و پایش سلامت فرآورده های خامی دامی تعداد 650 مورد نمونه برداری از محصولات تولیدی انجام گرفته است که طی 6 ماهه نخست سالجاری مقدار 68 تن انواع فرآورده خام دامی بعلت غیر بهداشتی بودن ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است .

خلیل زاده در پایان افزود:با توجه به شرایط کنونی از نظر بیماری کرونا نظارت بر واحدهای تحت پوشش با شدت و توان بیشتری انجام می شود و شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده های خام دامی با سامانه ارتباطی 1512 تماس حاصل نمایند تا با متخلفین برابرضواط برخورد گردد .

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 257029
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه