برگزاری جلسه ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ
بررسی کلیات و اهداف برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ و سوابق اقدامات استان در ساماندهی بهداشتی تخم مرغ
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، جلسه ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ در راستای بهبود و تقویت سیستم کنترل و نظارت دقیقتر بر روند تولید تا عرضه تخم ماکیان سالم و بهداشتی و رعایت زنجیره سرد و امکان ردیابی تخم ماکیان در تمامی مسیر زنجیره تولید تا مصرف با حضور معاون سلامت ، رئیس اداره بهداشت عمومی و مواد غذایی ، نمایندگان ادارات استانداری، صنعت، معدن و تجارت، اداره بهداشت، و اتحادیههای مرتبط با تخممرغ در محل دفتر معاون سلامت برگزار گردید.
در این جلسه کلیات و اهداف برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ و سوابق اقدامات استان در ساماندهی بهداشتی تخم مرغ تشریح و مورد بررسی قرار گرفت شد.
طرح هویت دار کردن تخم مرغ ماکیان از طریق درج مشخصات تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء، محل تولید و بسته بندی به منظور حفظ و تامین بهداشت عمومی با افزایش کیفیت محصولات و اطمینان مصرف کننده و نیز حفظ کیفیت بهداشتی محصول بسته بندی در برابر عوامل فاسد کننده میکروبی ، فیزیکی در طول مدت نگهداری ، حمل و نقل و عرضه به مرحله اجرا در آمده است و نسبت به ایجاد هماهنگی های بین بخشی ، تجهیز واحدهای بسته بندی مستقل و بسته بندی وابسته به واحد تخمگذار شروع گردیده است.
این طرح در حال حاضر در استان در قالب واحدهای هایبر مارکت ، فروشگاههای زنجیره ای ، مراکز عرضه بزرگ در حال اجرا می باشد و عملیات اجرای نهایی برابر مصوبات ستاد هماهنگی در حال پیگیری می باشد .
نظر دهید