به ابتکار دفتر سازمان های تخصصی، روابط عمومی و امور بین الملل؛
سامانه اعزام به خارج سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شد
با هدف شفافیت و رفع هرگونه دغدغه از اعزامهای کوتاه مدت و بلندمدت دامپزشکان به خارج از کشور سامانه اعزام به خارج از کشور در سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در مراسمی با حضور دکتر علیصفر ماکنعلی، معاون پیشگیری و بهداشتی؛ دکتر قاسم رضاییانزاده معاون دارو و درمان و دکتر بهمن عابدی کیاسری مدیرکل سازمانهای تخصصی و روابط عمومی و امور بینالملل این سازمان و با حضور نمایندگان امور اعزام ادارات کل دامپزشکی استانها،سامانه اعزام به خارج در محل سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شد.
بنابراین گزارش، دکتر علیصفر ماکنعلی معاون پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور، در این مراسم با بیان اینکه در مورد اعزام دیدگاهها متفاوت است، دیدگاه مدیریت کنونی سازمان دامپزشکی کشور را دیدگاه راهبردی برشمرد که ملاک اول ضرورت حفاظت از سلامت مواد غذایی برای نیروهای انسانی است.
وی اظهار کرد: خوشبختانه سازمان دامپزشکی کشور پس از ابلاغ نامه آقای حجتی، نامه ای را در 3 محور اعلام کرد که در اصل برپایه مبانی قانونی، پروتکل های بهداشتی و توافقهای مبتنی بر اعتماد دوجانبه ای که با برخی کشورها از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا و استرالیا و ترکیه وجود دارد، اعزامها برای کشورهای مذکور حذف شده و صرفا ممیزی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در کل اعزامهای ناظران بهداشتی به خارج از کشور، از این پس به صورت تخصصی خواهد بود، اظهار امیدواری کرد سامانه طراحی شده به ابتکار دفتر امور بین الملل و سازمانهای تخصصی و همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی بتواند در جهت شفافسازی و تسهیل امور اعزام موثر باشد.
دکتر بهمن عابدی کیاسری، مدیرکل سازمانهای تخصصی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان دامپزشکی کشور نیز پیش از اظهارات دکتر ماکنعلی به کلیاتی از آنچه از طریق این سامانه انجام میشود، اشاره کرد و گفت: از آنجا که یکی از دغدغههای مهم دکتر رفیعیپور ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور ساماندهی بحث اعزام از جنبههای مختلف اعم از بازنگری در دستورالعملها و شیوهنامههای اعزام و ایجاد شفافیت و عدالت بود، این دفتر مامور شد تا در حوزه اعزام با مساعدت معاونت پیشگیری و بهداشتی نسبت به تغییر در دستورالعملها و بازنگری جدی و جامع در بحث اعزام مبادرت ورزد.
وی با بیان اینکه در حوزه فرآیندی، دستورالعمل اعزام سازمان دامپزشکی کشور تدوین و پس از تصویب کمیسیون اعزام توسط ریاست سازمان ابلاغ شده افزود: این دستورالعمل شامل اعزامهای بلندمدت ( نظارت بهداشتی) و کوتاهمدت ( بازدیدهای میدانی، شرکت در کنفرانسها، کارگاههای آموزشی، واردات دام و فرآورده های دامی و.... ) است. در ضمن به صورت ویژه جهت نظارت بهداشتی بلندمدت شیوه نامه اعزام تدوین و ابلاغ شد.
عابدی کیاسری با بیان اینکه این دفتر جهت تسهیل در انجام فرآیندهای اعزام و توزیع مناسب آن و عدالت محوری مبادرت به راه اندازی سامانه اعزام به خارج کرده است، گفت: در این سامانه بر اساس شاخصهای تعیین شده از جمله سابقه خدمت، سابقه کار در حوزههای تخصصی، تسلط به زبان انگلیسی، سابقه ایثارگری، سابقه مدیریتی، سوابق قبلی اعزام و ... برای کلیه متقاضیان امتیازبندی انجام و بر اساس درجه بندی کشورها، کشور مقصد تعیین میشود.
وی با بیان اینکه این سامانه ابتدا به صورت پایلوت در بوشهر انجام شد و بعد از اخذ نتایج خوب و رفع ایرادات آن در تمام استانها قابل اجراست، تاکید کرد: از این پس از طریق این سامانه هرسال یک فراخوان برای اعزام بلندمدت و کوتاه مدت خواهیم داشت و همه همکاران دامپزشک بر اساس نام کاربری و رمز عبور میتوانند در مدت زمان یک ماه در هر سال به صورت سامانهای درخواستهای خود را ثبت کنند.
عابدی کیاسری با بیان اینکه نتایج استحصال شده به کمیسیون اعزام ارسال میشود، افزود: در نهایت کمیسیون اعزام با استناد به نتایج محاسبه شده در این سامانه عمل خواهد کرد.
وی تاکید کرد: با رونمایی و راه اندازی این سامانه، از این پس هیچ درخواست اعزامی به صورت مکاتبه ای پذیرفته و بررسی نخواهد شد.
نظر دهید