• 1403/09/29 - 08:48
  • تعداد بازدید : 49
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت‌های بهداشتی در مرکز تولید ،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام شب یلدا در استان آذربایجان غربی

    به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر خلیل زاده  مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت : با توجه به افزایش تقاضای هم شهری‌های عزیز جهت تهیه گوشت سفید، گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی، اکیپ‌های نظارتی بهداشتی این اداره کل و همچنین اکیپ‌های گشت مشترک شبکه دامپزشکی با ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت، محیط زیست،صمت، اصناف و... بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از جمله قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، رستوران ها و... نظارت‌های بهداشتی لازم را انجام خواهند داد.

 دکترخلیل زاده افزود: هدف از انجام این نظارت‌ها تامین غذای سالم برای سفره شهروندان است وی تصریح کرد:کشتارگاه‌های دام و طیور با ظرفیت کامل در حال فعالیت بوده و از کلیه شهروندان عزیز درخواست می‌شود که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه نمایند.

.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 331190
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه