< اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی
 


چاپ
ارسال به دوست

تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بیش از 14 هزار تن گوشت دام و طیور در استان آذربایجان غربی استحصال شده است

نظارت های بهداشتی بر استحصال بیش از 14 هزار تن گوشت سفید و قرمز در سه ماهه نخست سال 98 در کشتارگاه‌های دام و طیور استان آذربایجان غربی

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه گفت :  بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد که  یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی  است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.

مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با اشاره  به کشتار 7 میلیون و 80 هزار قطعه طیور  و 18 هزار راس دام سبک و سنگین گفت:  طی نظارت های بهداشتی بازرسین بهداشتی  دامپزشکی در کشتارگاه های دام وطیور استان  مقدار 14 هزار 681  تن گوشت قرمز و سفید  طی سه ماهه نخست سال 98 استحصال گردیده است .

دکتر داهیم گفت : تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان  پس از کنترل های لازم  توسط بازرسین بهداشتی  مجاز به عرضه در بازار مصرف میباشند.

وی اظهار کرد: در 3  ماهه  نخست  سال 98  تعداد 31  هزار و 538  مورد بازرسی بهداشتی، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان  توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی انجام و تعداد 525 مورد نمونه برداری از این فرآورده‌های  خام دامی انجام شد و مقدار 18 هزار و  143 کیلوگرم انواع  فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است  .

دکتر داهیم بیان نمود :  شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره‌تلفن‌ 1512 سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی اطلاع داده تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد. .

  • کد خبر: ١٣٤٢٤٩/
  • ٠٧:١٧ - 1398/04/16/
  • تعداد بازدید: 34

خروج