• 1398/03/19 - 09:05
  • تعداد بازدید : 378
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سردشت : اقدامات بهداشتی شبکه دامپزشکی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان

214 نوبت بازرسی و نظارت بهداشتی از مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های بازرسی و نظارت این شبکه انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومی  اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر ابراهیم محمد پور  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سردشت از تشریح اقدامات بهداشتی صورت گرفته توسط بازرسان این شبکه در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان خبر داد.



 دکتر محمد پور  با بیان اینکه: بازرسین بهداشتی این شبکه جهت تامین امنیت غذائی شهروندان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی 199  نوبت به بازرسی و کنترل مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، 15  نوبت  كشتارگاه ها ومراكز بسته بندی فرآورده های خام دامی در مجموع 214 نوبت مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار داده در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک توسط اکیپ های بازرسی و نظارت این شبکه انجام گرفته است. که در همین راستا مقدار 141  کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید .

وی اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد و افزود: در قالب این طرح کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان سردشت در قالب اکیپ های ثابت و سیار و در دو شیفت کاری با حضور و گشت زنی مستمر در سطح شهرستان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش می نمودند .

وی گفت: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی تمام مراحل تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرد.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سردشت در پایان از شهروندانی که در اجرای این فعالیت بهداشتی با کارشناسان و بازرسان  دامپزشکی در ارسال گزارشات مردمی  همکاری نموده اند تشکر و قدردانی نمود.  

  • گروه خبری : اخبار شهرستان سردشت
  • کد خبر : 133293
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید