• 1397/12/25 - 07:52
  • تعداد بازدید : 334
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تکاب : آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فراورده های خام دامی نوروز 98

تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی در تعطیلات نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی، دکتر احمد بهرامی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تکاب در گفتگو با  روابط عمومی اداره کل گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی از 25 اسفند سالجاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی آغاز می شود و تا 17 فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی بیان داشت: در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی عید نوروز اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی شهرستان تکاب در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران ها، چلو کبابی ها، قصابی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت دقیق می کنند.

دکتر بهرامی به شهروندان  و مسافران محترم توصیه کرد:  فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن دقت نموده و از خرید و مصرف هرگونه مرغ زنده، گوشت حاصله از کشتارهای غیرمجاز و فرآورده های خام دامی فله ای و خارج از بسته بندی اکیداً خودداری نمایند.

وی با بیان اینکه اکیپ ثابت اداره دامپزشکی در ایام تعطیلات نوروزی در محل اداره مستقر است، گفت: شهروندان در صورت  مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با شماره 45521198 و 45522510  اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان تکاب
  • کد خبر : 7671
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید