• 1398/10/10 - 09:20
  • تعداد بازدید : 246
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارومیه : برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت بهداشت فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر تورج دماوندی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه از برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان بهداشت فرآورده های خام دامی خبر داد.

وی گفت: یکی از وظایف مهم دامپزشکی حفظ حقوق مصرف‌کنندگان بوده که در این راستا نظارت بر تاریخ مصرف، شرایط مطلوب نگهداری، نحوه استفاده مناسب، استحصال گوشت قرمز وسفید از جمله این موارد است که با همت کارشناسان شبکه های دامپزشکی صورت می پذیرد.

دکتر دماوندی گفت:  در این کاگاه آموزشی مطالبی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی ارائه گردید .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ارومیه
  • کد خبر : 247656
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید