• 1397/12/13 - 07:57
  • تعداد بازدید : 178
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تکاب :بیش از 850 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی طی 11 ماهه سال 97

دامپزشکی به عنوان مهمترین ارگان نظارتی در فرآیند تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی ، وظیفه صیانت از بهداشت عمومی جامعه و تأمین سلامت و امنیت مواد غذایی با منشأ دامی را عهده داشته و در این راستا برا با تمام توان خود تلاش می کند تا آنچه که بر سر سفره غذایی شهروندان محترم قرار میگیرد محصولی سالم و بهداشتی بوده و تمام آحاد جامعه با فراغ خاطر از فروشگاههای مجاز خریداری نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر احمد بهرامی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تکاب از انجام  بیش از 850 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی  طی 11 ماهه سال 97 در این شهرستان خبر داد.

وی گفت: طی بازرسی های مستمر اکیپ های نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی از انواع مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین در راستای تأمین بهداشت عمومی شهروندان طی 11ماهه سالجاری بیش از 850 نوبت بازرسی از مراکز عرضه اعم از مرغ فروشی،قصابی، سوپر پروتئینی و... به عمل آمده و در مجموع بیش از 1600کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط اکیپ های نظارتی این شبکه کشف و ضبط شده و با معدوم سازی از چرخه مصرف خارج شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی اعلام کرد: بخشی از اقدامات نظارت بهداشتی دامپزشکی با همکاری سایر دستگاههای اجرایی از جمله: شبکه بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و نیروی انتظامی در قالب بازرسی های مشترک صورت گرفته و طی مدت 11 ماهه بیش از 25 نوبت بازرسی مشترک از مراکز عرضه این شهرستان انجام شده است.

بهرامی در ادامه افزود: دامپزشکی به عنوان مهمترین ارگان نظارتی در فرآیند تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی ، وظیفه صیانت از بهداشت عمومی جامعه و تأمین سلامت و امنیت مواد غذایی با منشأ دامی را بر عهده داشته و در این راستا با تمام توان خود تلاش می کند تا آنچه که بر سر سفره غذایی شهروندان محترم قرار میگیرد محصولی سالم و بهداشتی بوده و تمام آحاد جامعه با فراغ خاطر از فروشگاههای مجاز خریداری نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تکاب از شهروندان محترم درخواست نمود : به منظور حفظ سلامتی خود گوشت،مرغ و سایر مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و در زمان خرید به لیبل بهداشتی و تاریخ مصرف دقت نمایند.

دکتر بهرامی در پایان تأکید نمودند: خرید و مصرف گوشت و مرغ بسته بندی با مهر و لیبل دامپزشکی یک حق و یک احترام به خود و خانواده است و ضمن افزایش امنیت روانی مصرف کنندگان با کنترل بسیاری از بیماریهای مشترک ، موجب ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان خوی
  • کد خبر : 7081
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید