• 1398/02/19 - 09:26
  • تعداد بازدید : 306
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شوط: تشدید نظارت های بهداشتی برمراکز عرضه و توزیع فرآوردهای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان

در جهت تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه در ماه مبارک رمضان با ایجاد اکیپ های ثابت و سیار بازرسی و نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی با جدیت کامل در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر اسماعیلی  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط گفت : همزمان با فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان فعالیت های نظارتی و بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در شهرستان شوط توسط اکیپ های بازرسی و نظارت از تاریخ  15/2/98 لغایت 17 /3/98 تشدید گردیده است.

 

وی گفت : شبکه دامپزشکی شهرستان شوط در جهت تامین امنیت غذایی جامعه و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه در ماه مبارک رمضان با ایجاد اکیپ های ثابت و سیار بازرسی و نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی  را با جدیت کامل در دستور کار خود قرار داده است.

 

دکتر اسماعیلی افزود: نظارت بر کشتارگاه های دام، واحدهای قصابی ها و سایر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی که در دو  شیفت کاری  توسط  بازرسی بهداشتی شبکه  دامپزشکی شهرستان شوط  انجام می گیرند.

 

وی از تمامی شهروندان در خواست نمود در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی در خصوص عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی مرانب را به شبکه دامپزشکی شهرستان ماکو اطلاع دهند تا بر خورد قانونی با متخلفین صورت گبرد .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شوط
  • کد خبر : 129510
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید