عملکرد اکیپ های طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان آذربایجان غربی
بیش از 8000 نوبت بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام تعطیلات نوروز انجام شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر داهیم با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام تعطیلات نوروزی از 25 اسفند سال 97 شروع و تا 17 فروردین سال 98 اجرا گردید گفت : اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای تولید ، توزیع و عرضه فرآورد های خام دامی از جمله مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، چلو کبابیها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت بهداشتی دقیق نمودند.
دکتر داهیم حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم برای عموم شهروندان از اهم وظایف دامپزشکی دانست و افزود: با توجه به ضرورت تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات عید نوروز با افرادی که بهداشت و سلامت غذایی جامعه را در این ایام با مخاطره مواجه می کردند با همکاری دستگاه قضایی برخوردهای قانونی صورت گرفت.
وی گفت:در این طرح 60 نفر از کارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشکی در غالب 43 اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشكی ، موفق به بازرسی 6 هزارو 864 نوبت مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و ... ) تعداد یک هزار و 737 نوبت بازدید و نظارت بر رستوران و غذاخوری و 304 نوبت کشتارگاه و مراکز بسته بندی در مجموع 8 هزار 905 نوبت شدند ،
مدیرکل دامپزشکی گفت : طی 8 هزار 905 نوبت بازرس و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مقدار 6 تن 747 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف ، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است و تعداد 3 مرکز عرضه متخلف پلمپ و 4 مورد به مراجع قضایی و به 180 مورد شکایت مردمی در ایام نوروز نیز پاسخگویی شده است .
دکتر داهیم در پایان مجددا از شهروندان محترم در خواست نمود: کلیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .
نظر دهید