چهارشنبه 08 مهر 1405

flag
لیست اخبار صفحه :238
پیرانشهر : برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از بیماریهای مشترک با تمرکز و اولویت آموزش بروسلوز درشهرستان

پیرانشهر : برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از بیماریهای مشترک با تمرکز و اولویت آموزش بروسلوز درشهرستان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان پیرانشهر : در راستای پیشگیری ازبروز بیماریهای مشترک مخصوصاً بروسلوز از ابتدای سال جاری برای ۱۳۴نفر امکان آموزش های حضوری و چهره به چهره مهیا شده است و تا پایان سالجاری با اجرای برنامه های زمانبندی شده برای ۳۰۰ نفر دیگر نیز این مهم تحقق و برگزار خواهد شد.

نقده : 210 کیلوگرم اسکلت مرغ و آلایش تاریخ منقضی کشف و ضبط  و معدوم سازی گردید.

نقده : 210 کیلوگرم اسکلت مرغ و آلایش تاریخ منقضی کشف و ضبط و معدوم سازی گردید.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نقده : طی یکماه گذشته تعداد ۵ فقره پرونده قضایی برای متخلفین بهداشتی که مبادرت به کشتار غیرمجاز و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نموده بودند تکمیل و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی گردیده است.

اشنویه : بازدید رئیس شبکه  دامپزشکی از رستورانها و مراکز عرضه فرآورده خام دامی  سطح شهرستان

اشنویه : بازدید رئیس شبکه دامپزشکی از رستورانها و مراکز عرضه فرآورده خام دامی سطح شهرستان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اشنویه : بازرسی و نظارت های بهداشتی مستمر برواحدهای تولید و عرضه فرآورده خام دامی با هدف تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه باعث جلوگیری از فعالیت سود جویان و متخلفین می شود.

سلماس: واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در فاز بهاره1400

سلماس: واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در فاز بهاره1400

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سلماس : از پایان فاز بهاره طرح ملی واکسیناسیون رایگان نیوکاسل با هدف پیشگیری و کنترل این بیماری در جمعیت طیور بومی و به تبع آن جلوگیری از انتقال بیماری به واحدهای صنعتی و حفظ و حراست از سرمایه ملی در این شهرستان خبر داد .

شاهین دژ : طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شدند

شاهین دژ : طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شدند

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین دژ : با توجه به اهمیت بیماری نیوکاسل در طیور صنعتی و بومی که به عنوان یکی از مهم ترین بیماری‌ های طیور مطرح است و به منظور افزایش سطح ایمنی طیور بومی علیه این بیماری و در نهایت قطع چرخه تکثیر ویروس و انتقال آن به طیور صنعتی، شبکه دامپزشکی اجرای طرح رایگان واکسیناسیون طیور بومی را در روستاهای شهرستان با واکسن آشامیدنی مقاوم به حرارت به اتمام رساند.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور