• 1398/01/12 - 16:59
  • تعداد بازدید : 242
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در روز 12 فروردین

4800 نوبت بازدید و نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تعطیلات نوروزی تا کنون

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی ،  دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت دامپزشکی استان در روز   12  فروردین در بازدید از  مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی  با اعلام این مطلب گفت : به منظور حفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان در روز های  11 ، 12  و 13 فروردین  روز طبیعت 43 اكیپ بازرسی بهداشتی دامپزشكی با بكارگیری نزدیك به 60 نفر ناظرین  و بازرسین بهداشتی جهت  تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه و توزیع انواع فرآورده های خام دامی در آماده باش کامل هستند .

وی نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقا سطح بهداشتی عمومی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را  بسیار ضروری دانست گفت : نظارت بر فرآورده های خام دامی از مهم ترین وظایف  دامپزشکی است که سلامت مردم به طور مستقیم با آن ارتباط دارد و در نتیجه این نظارت ها  میزان تخلفات در این بخش کاهش می یابد .

وی گفت: در همین راستا  از ابتداء شروع  طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تعطیلات نوروزی  تعداد   4800 نوبت بازدید و نظارت بر مراكز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی توسط  اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان  صورت گرفته است.

معاون سلامت دامپزشکی استان اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد و افزود: از کلیه شهروندان انتظار می‌رود گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید به مهر بهداشتی و نیز به مشخصات مندرج در روی بسته بندی لاشه و نیز لیبل‌هایی که در قسمت ران لاشه‌ها با تاریخ تولید، انقضاء و مشخصات دام ذبح شده نصب می‌شود دقت فرمایند و به هنگام خرید مرغ و آلایش خوراکی دامی به تاریخ تولید و انقضاء محصول حتماً توجه فرمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلي
  • کد خبر : 8219
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه