شنبه 24 خرداد 1404

flag
  • 1398/07/14 - 13:50
  • تعداد بازدید : 453
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان آذربایجان غربی

مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی گفت : همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی رتبه بندی 33 کشتارگاه طیور در کشور اجرا می گردد و طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ بهداشتی در این استان در کشتارگاه سمین بال میاندواب کلید خواهد خورد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان از اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ  و رتبه بندی کشتارگاههای طیور در استان آذربایجان غربی همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی خبر داد .

  وی با اشاره به سیمای استان در بحث کشتارگاه های طیور صنعتی گفت : در حال  حاضر  در استان تعداد 13 واحد کشتارگاه طیور موجود می باشد که تعداد 11 واحد  کشتارگاه در حال فعالیت می باشند و افزود  در این طرح کشتارگاههای طیور  صنعتی استان بر اساس  3 لیبل B – A – A+  در سه بخش بصورت کشوری رتبه بندی گردیده است که  بسته به تاسیسات کشتارگاه  و تجهیزات مطلوب تر و نتیجتاً گوشت با کیفیت بهتری در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت

دکتر داهیم  گفت: از روز 14 مهر، بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A+  A  B خواهد بود.

وی گفت : مرغ واجد گرید A+  به محصولی اطلاق می گردد که طیور زنده از واحد ها پرورشی مرغ عاری از عوامل بیماریزا مشمول برنامه کنترل و مراقبت بیماری سازمان ، واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک تهیه خوراک از واحد های پرورشی مرغ تامین کننده طیور کشتاری از کارخانجات مجاز و معتبر رتبه  A  و واحد های پرورش که سامانه بهداشتی پرورشی HACCP را اعمال کرده اند همچنین در کشتارگاه مرغ سایز بندی شده اند با محدوه وزنی 1 کیلو 300 گرم  و 2 کیلو گرم و حد اکثر دوره پرورشی 42 روزه مد نظر می باشد .

دکتر داهیم  گفت :  تقویت سیستم ارزیابی و کنترل کیفی - بهداشتی فرآیند تولید و فرآورده‌های خوراکی مرغ ، تضمین سلامت و کیفیت فرآورده‌های خوراکی مرغ.، شناسایی مخاطرات، ارزیابی و مدیریت خطر رخداد های نامطلوب بهداشتی فرآورده‌های خوراکی مرغ در کشتارگاه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی. بهبود کنترل و نظارت بهداشتی در زنجیره تولید تا مصرف برای عرضه گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی مناسب. رتبه‌بندی کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی فرآورده خوراکی مرغ و تعیین شرایط و ضوابط مربوط رتبه بندی محصولات اقتصادی مهم و تعیین شرایط و ضوابط مربوطه صادرات بهداشتی ، ایجاد بستر رقابت بهداشتی در میان تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان برای جلب نظر مصرف کنندگان. از اهداف این طرح عنوان کرد .

وی اضافه کرد: افزایش کیفیت مرغ تولیدی، کاهش افت وزنی مرغ به دلیل عدم غوطه‌وری در آب و یخ، استانداردسازی و عرضه مرغ سایز و...همه از دیگر مزایای این طرح است که به سود مصرف‌کنندگان خواهد بود.

دکتر داهیم  خاطرنشان شد : اجرایی شدن این طرح یک رقابت در بین کشتارگاه‌ها بوجود می‌آورد که مرغ با کیفیت‌تری نیز به بازار عرضه کنند.

  • گروه خبری : همایش,اخبار شهرستان صفحه اصلي
  • کد خبر : 244403
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور

Close menu