نظارت های بهداشتی بر استحصال 59 هزار تُن گوشت قرمز و سفید
مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی : در نیمه نخست امسال بیش از 59 هزار و 441 تُن گوشت سفید و قرمز با نظارتهای مستمر بهداشتی دامپزشکی تولید و روانه بازار مصرف شده است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ؛ دکتر سید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با بیان این مطلب که یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرفکننده برسد. به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.و افزود: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
وی گفت :در شش ماهه نخست امسال تعداد 60 هزار و 244 راس دام سبک و سنگین با نظارت بهداشتی و شرعی ناظران دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای دام استان کشتار شده که وزن گوشت قرمز استحصالی 7 هزار و 902 تن بوده است .
دکتر خلیل زاده همچنین افزود: در این مدت با کشتار 20 میلیون و 636 هزار و 178 قطعه مرغ،مقدار 51 هزار 539 تن گوشت سفید با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی استحصال شده است .
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین با اشاره به 58 هزار و 48 نوبت بازدید بازرسان بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان گفت: در مجموع، وزن فرآوردههای ناسالم و ضبط شده طی ۶ماه نخست سالجاری شامل مراکز تحت نظارت و کشتارگاههای دام و طیورمراکز عرضه استان بیش از 68 تُن بود که پس از آزمونهای ارگانولپتیکی و انجام آزمایشهای تخصصی، حدود 63 تُن ازاین مقدار، معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
دکتر خلیل زاده تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره تلفن 1512 و شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
نظر دهید